Websites Portfolio

Voorbeelden van werk dat we hebben gemaakt.

Selecteer hieronder de tab van het CMS (Content Management System) om de voorbeelden van dat specifieke platform te zien. 

Joomla Websites


Moments of Memory Fotografie

Scherm Moments

Ik heb de nieuwe website ontworpen, gebouwd en in onderhoud.
www.momentsofmemoryfotografie.nl


CRE & More

Scherm CREandMore 
Deze website voor CRE & More heb ik ontworpen, gebouwd en in onderhoud.
www.cre-and-more.com


Ellen's Fotogalerijen

Scherm Ellensfotogalerijen 
Deze website voor Ellen's fotogalerijen heb ik ontworpen, gebouwd en in onderhoud.
www.ellensfotogalerijen.nl


Een Liefdevolle Herinnering

Scherm Eenliefdevolleherinnering

Deze website voor Een Liefdevolle Herinnering heb ik ontworpen, gebouwd en in onderhoud.
www.eenliefdevolleherinnering.nl 

 


Familie Teunissen

Scherm FamT

Deze website van Familie Teunissen heb ik ontworpen, gebouwd en in onderhoud.
www.fam-teunissen.nl


Adviesbureau Spelen en Speelgoed

Scherm Adviesbureau 
Deze website voor Adviesbureau Spelen en Speelgoed, Leusden heb ik ontworpen, gebouwd en in onderhoud. 
www.speelgoedadvies.nl


Karmozijn Begeleiding

Scherm Karmozijn Begeleiding

Webiste van Karmozijn Begeleiding. In eerste instantie was de wens om hun bestaande statische site exact zo te bouwen met Joomla CMS er onder. Dus dat heb ik gemaakt. In 2020 heb ik de site opnieuw ontworpen, opnieuw gebouwd op Helix Ultimate framework en volledig responsive gemaakt. 
www.karmozijnbegeleiding.nl


Hospice Heuvelrug

scherm HH
Website voor Hospice Heuvelrug, Zeist. Deze site heb ik samen met een grafisch ontwerper gebouwd en een aantal jaren in onderhoud gehad totdat de complete Waranda groep, waar de Hospice bijhoort, een uniforme look&feel voor hun websites heeft geïmplementeerd in 2015.
www.hospice-heuvelrug.nl

Wordpress Websites


Griftbosje

Scherm Griftbosje

Deze webiste voor een buurtinitiatief genaamd "t Griftbosje" heb ik ontworpen, gebouwd, ik host de site en verzorg het onderhoud. Bijzonderheid met deze website dat er erg veel filmpjes en foto's op staan.
www.griftbosje.nl


Bed & Breakfast Platbos

Scherm BNBPlatbos

Deze webiste voor Bead & Breakfast Platbos in Burgh-Haamstede heb ik ontworpen, gebouwd en in onderhoud. Bijzonderheid met deze website dat ik een compleet hotel boekingssysteem en betalingsplatform heb geïmplementeerd. Inclusief een koppeling naar AirBNB.
www.bnbplatbos.nl


Independent Project Managers

Scherm IndependentPM

Deze website voor Independent Project Managers heb ik ontworpen, gebouwd onderhouden tot eind juli 2020 toen de site gestopt is. 


Gerdine van Kooten Uitvaartzorg

Scherm GerdinevanKooten

De lay-out van de website Gerdine van Kooten Uitvaartzorg heb ik helemaal opnieuw ontworpen en vormgegeven, een nieuw logo ontworpen en op de hele site de lay-out verbeterd en teksten ge-update en daarna nog een jaar in onderhoud gehad.
www.vankootenuitvaartzorg.nl


Uitvaartzorg Eefje

Scherm UitvaartzorgEefje

De lay-out van website Uitvaarzorg Eefje is door een ander gemaakt maar nog voordat deze helemaal gereed was is verder ontwikkeling bij mij komen te liggen. Gedurende 1,5 jaar was deze site ook in onderhoud.
www.uitvaartzorg-eefje.nl


International Toy Library Conference

scherm ITLA

Deze website heb ik ontworpen en gebouwd speciaal voor een congres in 2017. Extra complexiteit waas hierbij een compleet boekingssysteem voor de deelnemers aan het congres. De site was in onderhoud tot ca. 6 maanden na het congres omdat toen de site volgens plan is verwijderd.
www.itla2017.nl


The Support Factory

Scherm TheSupportFactory

Als partner van dit bedrijf heb ik de bestaande website een complete facelift gegeven. Daarnaast hebben we als partners de content vernieuwd.
Sinds begin 2018 ben ik geen partner meer van TSF en onderhoud ik deze site niet meer.

www.thesupportfactory.nl

Webalive website

scherm HVN

De HVN had al gekozen om de website via een bureau van een lid te gaan hosten. Dit bureau gebruikte het CMS Webalive. Binnen een project team, is de site van HVN (Hemochromatose Vereniging Nederland) vormgegeven, de structuur bepaald, gevuld met (bestaande) content en gedurende enkele jaren heeft CRE-Software de inhoud ook actueel gehouden. Dit is een site gebouwd op het CMS: Webalive.  Het onderhoud lag bij het bureau. Na 4 jaar in deze uitvoering, heeft HVN besloten om de site template te laten vernieuwen bij een ander bureau.
www.hemochromatose.nl

HTML Websites


Martin's Auto

scherm MADeze website voor Martin's Auto, Belchertown, USA heb ik ontworpen, gebouwd en in onderhoud gehad tot aan het moment dat de eigenaar besloot de site offline te nemen in 2016.


Creator Consultancy

scherm CC
Deze website voor Creator Consultancy uit Dordrecht heb ik ontworpen, gebouwd en onderhouden. Sinds 2010 is deze site vrijwel ongewijzigd gebleven omdat het als een statisch visitekaartje werd gebruikt. In 2018 heeft de eigenaar besloten de site off-line te nemen.

www.creatorconsultancy.nl


Stichting Kunstrijk

scherm KR
Deze website voor de Stichting Kunstrijk, Zeist heb ik samen met de eigenaar ontworpen en vervolgens gebouwd plus enkele jaren onderhouden. Sinds November 2009 onderhoud ik deze website niet meer. Ondertussen is er een facelift van de site geweest.
www.kunstrijk.nl


Kunstmarkt Zeist

scherm KMZDeze website voor de KunstMarkt, Zeist. heb ik ontworpen, gebouwd en ondehouden tot november 2009. In 2012 is deze site off-line gegaan.


 Speel-O-Theek Kris-Kras

scherm KK

Deze website voor Speel-o-Theek Kris Kras heb ik ontworpen, gebouwd en ca. 3 jaar ook onderhouden. Deze site is mijn eerste site die in 2002 gebouwd. Is  in 2006 offline gegaan.

Wilt u ook een eigen website?